marți, 21 februarie 2012

Çfarë është WAZZUB?Çfarë është WAZZUB?

WAZZUB është një në botë dhe vetëm Sharing Fitimi fenomen. Kjo është bashkësia e parë online që ndan fitimet e veta me të lirë të tij para anëtarëve të hapin thjesht për zgjedhjen WAZZUB në faqen e tyre në shtëpi pas nisjes. WAZZUB është gjithmonë falas për të gjithë.

Fitoni para të mira me wazzub!

Ku është zyra WAZZUB s?

Zyra regjistruar Git është në 391 Ave NW 179th, të Beaverton, OSE 97006 dhe selinë tonë WAZZUB është e vendosur në 7251 Blvd Lake Mead, Suite 364, Las Vegas, NV 89128.

Kush zotëron dhe vepron WAZZUB?

WAZZUB është një projekt ndërkombëtar që është krijuar nga një grusht të sipërmarrësve dhe investitorëve. Në shtator të vitit 2011 ata themeluan Git Investimet Global, Inc (Git) me qëllim për drejtimin e bizneseve WAZZUB dhe të ngjashme. Git është regjistruar sipas ligjeve të Oregon.Regjistrimi # është 802159-90. Një ekip prej më shumë se 20 specialistë është duke punuar shumë për ta kthyer WAZZUB në një sukses të madh; shumica e tyre janë prapa skenave dhe disa prej tyre janë të dukshme për të gjithë anëtarët e - për shembull, Distributor tonë Master dhe Shtabit tonë të Mbështetjes.

Fitim parashë nga wazzub!


Çfarë është Fuqia e "We"?

Është një fakt: kompanitë si Google apo Facebook fituar miliarda $ $ $ çdo tremujor vetëm për shkak se ne, përdoruesit e internetit përdorin shërbimet e tyre. Është koha për të kuptuar, se ne "përdoruesit" të vendosë se kush është e fituar para të mëdha. Nëse ne së bashku vendosin të përdorin shërbimet e një kompanie që ndan fitimet me ne, nuk ka asgjë që kompani të tjera mund të bëni në lidhje me të. Është kaq e lehtë: që përdoruesit më shumë që të bashkohet me Familjen WAZZUB falas, më shumë para ne "përdoruesit" do të fitoni! Kjo është ajo që ne e quajmë Fuqia e "We"!

Anëtarësuar wazzub tani!


WAZZUB tingëllon shumë e mirë për të qenë e vërtetë. WAZZUB është një scam apo është një biznes të vërtetë?

Për WAZZUB sigurt është duke bërë biznes të vërtetë, por kjo nuk është biznes tradicional. Interneti po ndryshon botën dhe nuk ka hapësirë ​​të mjaftueshme për modelet e biznesit të reja që kurrë nuk janë bërë më parë. WAZZUB është një nga ato modelet e biznesit. Për herë të parë një komunitet global në internet është i ndarë fitimet e saj me anëtarë të para-nisjen e saj. Kjo është arsyeja pse ne e quajti parë Sharing Fitimi fenomen. Në fakt, WAZZUB është shumë e mirë për të kaluar deri.

Si dhe kur nuk anëtarët paguhen?

WAZZUB paguan anëtarët e saj në baza mujore. Dita jonë e parë pay do të jetë 15 maj 2012 për muajin prill. Sasi të vogla do të paguhet nga një procesor pagesash online dhe shumat e mëdha do të paguhet me çek ose wire bankare. Megjithatë, WAZZUB është duke punuar në një zgjidhje të thjeshtë e pagesës globale për të shërbyer sa më mirë në mbarë botën komunitetin tonë.

Si funksionon WAZZUB të fituar para?

WAZZUB bën të holla në shumë mënyra të ndryshme. Më 9 prill ne do të nisë një faqe interneti shtet-e-artit-me patent-pritje teknologjisë. Në këtë faqe ne do të shfaqur reklama dhe të bëjë të veçanta. Në fakt, kemi të bëjmë pikërisht njëjtë si kompani si Facebook, Google, AOL dhe Yahoo. Ata ofrojnë shërbime falas dhe të fitojnë miliarda $ $ $ vetëm duke shfaqur reklama dhe oferta speciale. Dallimi i vetëm është që ne të ndajnë fitimet tona me anëtarët e para-nisë jonë.

Bëni para me wazzub nga shtëpia!


A është e vërtetë që anëtarët paguhen US $ 1 për person në familjen e tyre 5 breza?

Nuk ka shumë fikse që do të paguhet për të gjithë anëtarët. Gjatë para-nisjes, çdo anëtar është duke ndërtuar Faktori personale e tij dollarë duke i ftuar anëtarët e tjerë të bashkohen WAZZUB falas. Çdo anëtar i ri, 5 breza të thellë le juaj personale $ faktor rritet me 1. Pas nisjes, faktorët e anëtarëve '$ janë të fiksuara dhe duke shtuar ato kemi marrë shumën totale të faktorëve $ (= $ globale faktor). Çdo muaj ne llogaritjen e fitimit WAZZUB dhe ndajnë atë nga faktori global prej për të përcaktuar multiplicator aktuale. Shembull: Le të thonë që fitimi të ndahet për muajin prill është $ 4.000.000 dhe globale $ faktor është 5 milionë. Çdo anëtar do të fitoni $ 0,80 për Factor personale dollarë ($ 0,80 x juaj personale $ Faktori = të ardhurat tuaja për këtë muaj të veçantë) Nëse nuk do të jetë 5.000.000 $ për aksion, multiplicator do të jetë $ 1,00 dhe në 6.000.000 $ se do të jetë $ 1,20. Anëtarët më të lirë se ngritur WAZZUB në faqen e tyre në shtëpi pas nisjes, më shumë para para-nisë anëtarët do të fitoni. Nou! Ţineţi apăsată tasta Shift, faceţi clic pe cuvintele de mai sus, apoi trageţi-le pentru a le reordona. Renunţaţi Google Traducere pentru companii:Unelte pentru traducereInstrumentul de traducere a site-urilor webGlobal Market Fi

You can register by clicking the link below:

Ju mund të regjistroheni duke klikuar në linkun e mëposhtëm: Join wazzub